ToimistoSissit ToimistoSissit

Factor Nova

3 ToimistoSissiä suosittelee

ToimistoSissien suositukset ja kommentit


08.01.2020
Virpi Syvänne, Consultant, CGI Suomi Oy

Factor Nova on ollut vuodesta 2013 lähtien CGI Suomen tapahtumamarkkinoinnin yhteistyökumppani. Vuoden suurin asiakastapahtumamme Ratkaisu kokoaa Finlandia-talolle 1 500 osallistujaa, ja syksyllä 2019 saimme nauttia huippuammattitaidolla tuotetusta, 2 200 hengen henkilöstötapahtumasta Espoon Metro-areenalla. Yhteistyömme helmiä ovat loistava, nimetty asiakasyhteyshenkilö, korkea ja kehittyvä ammattitaito, muuntuvat uudelleen käytettävät näyttely- ja tapahtumarakenteet ja aina uutta tarjoava yhteistyökumppani. Tilojen ja rakenteiden lisäksi hoituvat esiintyjät, ruokatarjoilut ja mitä vain keksimme pyytää sekä kaikki yhdelle laskulle. Lämmin suositus!


15.11.2018
Jenni Mikkola, Johdon assistentti, Pöyry Finland Oy

Erinomainen ja ammattitaitoinen tapahtumajärjestäjä. Järjestänyt useana vuonna kanssamme niin asiakas- kuin henkilöstötapahtumia (henkilöstöjuhlat, seminaarit, messut). Yhteydenpito toimii ja heillä on can do -asenne loppuun asti. Kaikki hoituu messuständeistä tapahtumien videotuotantoon, jne.


12.02.2015
Virpi Syvänne, Sales Assistant, CGI Suomi Oy

Tapahtuma- ja messurakentajakumppanimme Factor Novalta saa laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Käytössämme on meille nimetty huippuprojektipäällikkö. Konkreettisen rakentamisen ohella Factor Nova hankkii esiintyjät, editoi videot, varastoi messurakenteet ja hoitaa yhteydet vaikka catering-toimittajaan. Mikä parasta -saamme vain yhden laskun koko paketista. Suosittelen lämpimästi!


 

ToimistoSissien yhteistyökumppani

ToimistoSissien yhteistyökumppani
Factor Nova

Factor Nova  Factor Nova

Factor Nova

Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttavia tapahtumia, messuosastoja, promootioita ja brändiaktivointeja kaikkialla maailmassa. Hyödynnämme muita markkinointikanavia oivaltavasti tapahtumiemme tukena. Toimimme aina tavoitelähtöisesti. Ratkaisevaa ei ole projektin koko tai muoto, vaan tulokset ja tunne onnistumisesta. Meille kokemuksellinen markkinointi on intohimo. Innostumme aina, kun konseptoimme asiakkaidemme viesteistä oivaltavia tarinoita ja tuotamme tarinoista vaikuttavia tapahtumia. Olemmekin siinä erityisen taitavia, luovia, tehokkaita ja tuloksellisia. Kohdataanko? Se kannattaa, sillä saamme enemmän irti tapahtumista.

Toimipiste: Helsinki

Toimialue: Koko Suomi, Ulkomaat


Factor Nova

Myynnin yhteyshenkilö:
Maria Ekroth
+358407079114
maria.ekroth@factornova.fi

factornova.fi