ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

ToimistoSissit suosittelee - asiakaskokemuksia

 

ToimistoSissit on jäsenmaksuton yhteisö assistenteille ja vastaavissa tehtävissä työskenteleville. Verkostossamme kohtaavat yli tuhannen suomalaisen organisaation assistentit. Jaamme yhteisössämme ammattitietoa, vinkkejä ja hyviä työkäytäntöjä.

Monilla assistenteilla on vastuullaan työpaikkansa kokous- ja virkistyspäivien sekä juhlien järjestelyt. Kollegoiden vinkit auttavat tapahtumaideoiden ja hyvien yhteistyökumppaneiden löytämisessä. Samoin kriteerein palveluita valitsevien kollegoiden kokemukset ovat arvokkaita, kun tekee valintaa palveluntarjoajien välillä. Näin emme ole päätöksiä tehdessämme vain palveluntarjoajien mainosten varassa. Kuulemme myös vinkkejä uniikeista palveluista ja paikoista, joita voi olla vaikea muuten löytää.

Kokoammme yhdessä listoja ja kokemuksia hyväksi havaituista tapahtumapalveluista ja -kumppaneista ToimistoSissien sivustolle. Kokemuksia vaihdetaan aktiivisesti myös Facebook-ryhmässämme sekä Instagramissa.

ToimistoSissien partnerit

ToimistoSissit kerää suositusten perusteella partneriverkostoa, jotta hyvien yhteistyökumppaneiden löytäminen olisi helpompaa myös sinulle. Katso lista alta. Nimestä klikkaamalla näet kyseisen toimijan tuoreimman suosituksen. Jos olet ToimistoSissien jäsen, peukusta pääset lisäämään oman suosituksen. Jos et ole jäsen, lue lisää listan alta.

Katso muut suositellut kumppanit

Haluatko lukea kollegoiden suosituksia tai lisätä oman suosituksen ToimistoSissien listoille?

Oletko assistentti tai vastaava toimistoalan ammattilainen? Liity jäsenmaksuttomaan yhteisöömme! ToimistoSissien sivustolta löytyy arvioita lähes 1000 tapahtuma-alan palveluntarjoajasta. Jäsenenä pääset lukemaan muiden suosituksia sekä kokoamaan kanssamme hyvien kumppaneiden listoja. Jos olet jo jäsen, klikkaa banneria alta ja lisää vinkki tai käy lukemassa, mitä kollegat kertovat palveluntarjoajista.

Suosittelemalla osallistut arvontaan!

Arvonnassa 14.6.

palkintoja

Instagramissa sinäkin voit seurata vinkkejä ja kuulla kokemuksia hyvistä kumppaneista!

ToimistoSissien Instagramista kuka tahansa voi seurata tapahtuma-alan palveluiden arvioita ja kokemuksia asiakkaiden näkökulmasta. Tämä kanavamme on kaikille avoin ja voit lähettää myös oman vinkkisi mukaan, kun kokemuksesi palvelusta on asiakkaan roolissa. Lähetä teksti + kuvat Yhteystieto tai tägää omaan julkaisuusi @toimistosissit, niin saatamme poimia tämän vinkkisi mukaan. Jos järjestät tapahtumia tai tarjoat palveluita tapahtumiin, ota seurantaan tämä mielenkiintoinen kanava!

Ota käyttöön TarjousHaavi!

Vaikka et työskentelisi assistenttina, mutta järjestät silti yritystapahtumia, voit rekisteröityä ToimistoSissien TarjousHaavin käyttäjäksi. Tämä työkalu helpottaa suunnattomasti tapahtumien järjestämisen urakkaa.

TarjousHaavi on kätevä työkalu kontaktien ja ideoiden hakemiseen. Tällä "puskaradio"-työkalulla tavoitat laajan verkoston tapahtuma-alan suositeltuja ammattilaisia ja heidän kumppaneitaan. Saat nopeasti ideoita ja löydät kumppaneita, joita et olisi itse hoksannut edes ajatella. Säästät hurjasti aikaa ja vaivaa, kun saat tarpeisiisi sopivat ehdotukset ja tarjoukset yhdestä paikasta suoraan sähköpostiisi. TarjousHaavi on maksuton ja kaikkien yritystapahtumia järjestävien käytettävissä. Jos olet tapahtuma-alan palveluntarjoaja, voit hakea TarjousHaavissa teiltä puuttuvia palveluita ja yhteistyökumppaneita asiakkaittenne tapahtumiin.

Ota käyttöön TarjousHaavi