ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Tule mukaan ToimistoSisseihin!

ToimistoSissit on jäsenmaksuton yhteisö assistenteille ja muille toimistotyön ammattilaisille. Meitä on yli 2000. Laitetaan kokemuksen tuoma tieto ja hyväksi havaitut toimintamallit jakoon. Jotta meidän jokaisen ei tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen!

Onko sinulla yhteistyökumppani, jota suosittelisit mielelläsi muille yritystapahtumia järjestäville?

ToimistoSissit kerää sivustolleen arvokasta tietoa tapahtuma-alan palvelutarjonnasta B-to-B-asiakkaan näkökulmasta! ToimistoSissien sivuilta löydät yritystilaisuuksia järjestävien, eri yrityksissä työskentelevien assistenttien kokoamia listoja ja kokemuksia hyväksi havaituista tapahtumapalveluista ja -kumppaneista. Vinkkejä vaihdetaan aktiivisesti myös Facebook-ryhmässämme. Samoin kriteerein palveluita valitsevien kollegoiden kokemukset tarjoavat kiinnostavaa tietoa. Ne ovat arvokkaita, kun tekee valintaa palveluntarjoajien välillä. Tätä tietoa ei löydy edes internetin syövereistä.

Katso suositellut kumppanit

Haluatko jättää vinkin muille?

Oletko assistentti tai vastaava toimistoalan ammattilainen? Liity jäsenmaksuttomaan yhteisöömme! ToimistoSissinä pääset lukemaan muiden kokemuksia ja suosituksia sekä kokoamaan kanssamme tätä hyvien kumppaneiden listaa. Jos olet jo jäsen, klikkaa banneria alta ja lisää vinkki.

Jätä vinkki

Ota käyttöön TarjousHaavi!

Vaikka et työskentelisi assistenttina, mutta järjestät silti yritystapahtumia, voit rekisteröityä ToimistoSissien TarjousHaavin käyttäjäksi. Tämä työkalu helpottaa suunnattomasti tapahtumien järjestämisen urakkaa. TarjousHaavi on kätevä työkalu kontaktien ja ideoiden hakemiseen. Tällä "puskaradio"-työkalulla tavoitat laajan verkoston tapahtuma-alan suositeltuja ammattilaisia ja heidän kumppaneitaan. Saat nopeasti ideoita ja löydät kumppaneita, joita et olisi itse hoksannut edes ajatella. Säästät hurjasti aikaa ja vaivaa, kun saat tarpeisiisi sopivat ehdotukset ja tarjoukset yhdestä paikasta suoraan sähköpostiisi. TarjousHaavi on maksuton ja kaikkien yritystapahtumia järjestävien käytettävissä. Jos olet tapahtuma-alan palveluntarjoaja, voit hakea TarjousHaavissa teiltä puuttuvia palveluita ja yhteistyökumppaneita asiakkaittenne tapahtumiin.

Suosittelemalla osallistut arvontaan!

Tiedot seuraavasta arvonnasta ja palkinnoista on tulossa.