ToimistoSissit ToimistoSissit

Vierumäki

2 ToimistoSissiä suosittelee

ToimistoSissien suositukset ja kommentit

Voitte viitata ToimistoSissien sivuilta www.toimistosissit.fi löytyviin suosituksiin markkinointiviestinnässänne, mutta suosituksia ei voi julkaista nettisivuilla tai markkinointimateriaaleissanne ilman asianomaisten lupaa.

Referenssiä ToimistoSissien suosittelemana partnerina voitte lisäksi nostaa tehokkaasti esiin varaamalla yrityksellenne logopaikan ToimistoSissien suosittelemien kumppaneiden listalta etusivultamme.


01.12.2022
Anniina Ågren, Assistentti, NCC Suomi Oy

NCC:n hankintapäivät järjestettiin Vierumäellä. Tapahtuma kesti kaksi päivää ja paikalla oli yli 40 henkeä. Kokoustila oli tilava ja kaikki laitteet toimivat moitteettomasti. Ruoka oli erittäin maukasta ja palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Ulkoaktiviteetissa kaikilla oli todella hauskaa, ja tämä rentoutti ja kevensi tunnelmaa mukavasti.
Meillä tuli paljon muutoksia varauksiin, mutta myyntitiimi oli kärsivällinen ja joustava. Kaikin puolin loistava kokemus!


21.10.2022
Mia Lento, Johdon assistentti, JM Suomi Oy

Järjestin johtoryhmän (8 hlöä + sihteeri) strategiakokouksen Vierumäellä syyskuussa 2022. Hämmästelin ääneen ja moneen kertaan hotellin vastaanottoon, miten Vierumäki on yllättänyt minut positiivisesti kaikin tavoin. Niin maailma, kuin myös urheiluopistot ovat selvästi muuttuneet siitä, kun 90-luvun puolivälissä itse opiskelin sellaisessa ja sieltä mieleen olivat jääneet askeettiset opiston ryhmämajoitushuoneet ja kouluruoalta maistuvat lounaat. Fennadan kokoustilat olivat erittäin siistit ja toimivat, tekniikkaa ja kokoustarvikkeita myöten kaikki oli valmiina ja saatavilla. Fennadan huoneet olivat myös todella siistit ja asialliset. En tällä kertaa nähnyt Country Clubin huoneita, mutta uskon että Fennada oli tälle ryhmälle oikea ratkaisu majoitusvaihtoehdoksi. Ruoka (aamupalat, lounaat, illallinen) oli aivan älyttömän hyvää Ravintola V:ssä. Palvelu joka puolella; respassa, huoltomiehen taholta, Ravintola V:ssä, Luontoliikuntakeskuksessa oli superystävällistä, sujuvaa ja kaikkiin meidän kyselyihin reagoitiin todella nopeasti. Kokouspäivän jälkeen ryhmän jäsenet hajautuivat kahteen porukkaan; toiset lähtivät golfaamaan ja toiset sähköpyörälenkille. Kaikki sanoivat, että Vierumäen puitteissa olisivat viihtyneet useammankin päivän! Suosittelen 10+


 

ToimistoSissien yhteistyökumppani

ToimistoSissien yhteistyökumppani
Vierumäki