ToimistoSissit ToimistoSissit

Anna palautetta

Anna palautetta ToimistoSissien toiminnan kehittämiseksi.

Parhaat vinkit saat ToimistoSisseiltä!

Miksi käyttäisit turhaan aikaa netissä surffailemalla mielenkiintoisia tapahtumaideoita ja hyviä yhteistyökumppaneita etsien? Klikkaa itsesi ToimistoSissien verkoston aarreaittaan, yhdessä kerättyyn vinkki- ja kokemuspankkiin. Katso, mitä muut ovat kokeilleet ja suosittelevat sinulle. Lisääthän omatkin vinkkisi mukaan!

Suositukset

Suosittelemalla osallistut arvontaan!

Edellinen arvonta järjestettiin 14.6.24. Katso voittajat. Seuraava arvonta järjestetään syksyllä. Tiedot palkinnoista ovat tulossa.

Ota seurantaan ToimistoSissien Instagram!

Siellä ToimistoSissit jakavat kokemuksia asiakkaan näkökulmasta kokouspaikoista, ravintoloista, hotelleista yms. Postaa omassa Instagramissa ja tägää #toimistosissit. Tai lähetä sähköpostitse kuvat sekä teksti, mitä haluat kertoa kohteesta meille. Ks. esimerkki. Ajattele, että esittelet kohteen kollegalle. Kerro kokemuksestasi asiakkaana. Se on kiinnostavaa tietoa, mitä ei muualta saa.

Kollegoiden kokemuksia & kohde-esittelyjä

Tarjontaa verkoston partnereilta

Mitä olet etsimässä? Alta löydät valmiita ideoita, ajankohtaista tietoa ja tarjouksia ToimistoSissien partnereilta, Sissi-kollegoiden suosittelemilta palveluntarjojilta. Tilaa myös kätevä uutissyöte, SissiRumpu! Saat tuoreeltaan tiedon kollegoiden jättämistä uusista vinkeistä sekä partnereiden tarjouksia ja ideoita tapahtumiinne.

Ota käyttöön TarjousHaavi

TarjousHaavi

Muista myös ToimistoSissien kätevä työkalu, TarjousHaavi, jolla voit etsiä ihan mitä tahansa tapahtumaanne tarvitset tapahtuma-alan ammattilaiset tavoittavalla "puskaradiolla".

Kysy ideoita, löydä yllättäviä kontakteja! Jätä tarjouspyyntö >>

Poimi ideoita ja kontakteja kollegoilta!