ToimistoSissit ToimistoSissit

Lapland Hotels

11 ToimistoSissiä suosittelee

ToimistoSissien suositukset ja kommentit


Majoitamme vieraamme Tampereella aina ensisijaisesti Lapland Hotelsiin. Hotelli on viihtyisä ja palvelu aina loistavaa ja ystävällistä. Aamiainen ja kokoustarjoilut poikkeavat muiden ketjujen tarjonnasta positiivisesti ja keittiö käyttää paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita. Ulkomaalaisille hotelli on myös sopivan eksoottinen muttei sisustus on tehty hyvällä maulla eikä Lappi tule liikaa esiin.

27.5.2019 Hanna Varhelahti, Sales & Marketing Assistant, Sandvik Mining and Construction Oy


Lapland hotels Bulevardi Jos pitäisi majoittaa vieraita niin valitsisin Lapland hotels Bulevardin ihanat saunalliset huoneet. Hotelli on muutenkin viehättävä ja edustava.

14.5.2019 Ulla Mykkänen, tapahtumajärjestäjä, HEKO RY/ kerhotoiminta


Järjestin ryhmälle kahden päivän koulutuksen Tampereen Lapland hotellissa. Hotelli sai osallistujilta kiitosta hyvistä tiloista, sujuvasta palvelusta ja maukkaasta lounaasta.

9.5.2019 Anna Kuoso, Management Assistant, Nokian Tyres


Olin Toimistosissien pikkujoulussa Tampereella viikonloppuna. Yövyimme täällä. Mahtavat puitteet, huoneet olivat viihtyisät ja aamiainen todella hyvä. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia.

19.11.2018 Ritva Hyttinen, Johdon assistentti, Rakennuttajatoimisto valvontakonsultit Oy


ToimistoSissien matkalla 16.-17.11. yövyimme ylellisissä Lapland Hotelsin huoneissa. Tunnelma hotellissa oli suorastaan lumoava uniikkeja astioita, tummasävyistä sisustusta ja taustalla soivaa joikumusiikkia myöten. Loistava aamupala, tupsautin kuusenkerkkäjauhetta mysliin, kuin metsää olisin syönyt. Erittäin ystävällinen palvelu. Joogasauna kiinnostaisi. Tänne tulisin toistekin. Lämmin suositus myös kokousjärjestäjille, taatusti jotain erilaista kuten yläkerran viihtyisä lounge ja hyvä sijainti.

19.11.2018 Virpi Syvänne, Sales Assistant, CGI Suomi Oy


Yövyin Lapland Hotels Tampereella ja hotelli täytti kaikki odotukseni. Tunnelma hotellissa oli luotu pieniä yksityiskohtia myöten juurikin lappimaiseksi, jopa saippuan tuoksukin sopi hotellin tunnelmaan. Aamupalalla sain poromunakasta ja asiakaspalvelu tiskillä oli aurinkoista. Lämmin suositus.

19.11.2018 Lea-Ulla Hakola, Executive Assistant, Varian Medical Systems


Suosittelen lämpimästi Tampereen Lapland Hotelsin majoitusta: huoneet ovat tyylikkäät ja hiljaiset, aamiainen on upea sisältäen myös pohjoisen herkkuja. Hotellissa on miellyttävät ja tyylikkäät yleiset tilat sekä loistava palveluasenne henkilökunnalla.

13.8.2018 Tarja Laitinen, Legal Assistant, Realia Group


Järjestin päivän mittaisen koulutustilaisuuden Tampereen Lapland Hotelsissa yöpymisen kera. Hotelli on miellyttävä, huoneet mukavia. Järjestelyt sujuivat hyvin lukuisista hienosäätöä vaativista yhteydenotoista huolimatta. Lounas Ravintola Dabbalissa oli maittava ja sujui joustavasti. Aamiainen oli kattava ja sekin sujui hyvin. Kokousjärjestelyt toimivat hienosti, iltapäiväkahvi oli runsas.

26.10.2017 Marika Hellman-Viljanen, Asiantuntija, Finnvera Oyj


Uskomattoman hieno asenne koko henkilökunnalla. Suosittelen lämpimästi nauttimaan Laplanda hotelli Oulun keittiön antimista!

19.4.2017 Minna Mensonen, Assistant, Nokia Solutions and Networks


Osallistuin lokakuussa 2016 seminaariin Laplands Hotel Oulussa. Hotelli on äskettäin remontoitu ja tilat oli upeat. Kokoustilat ja ravintolatilat toimivat loistavasti. Huoneet oli sisustettu upeasti. Myös palvelu on erinomaista.

11.11.2016 Teija Kirjavainen, osastosihteeri, Itä-Suomen aluehallintovirasto, maistraattien ohja


Suosittelen lämpimästi Tampereelle avattua Lapland Hotellia. Ravintola Dabbal loihtii upeita herkkuja, tänne kannattaa tulla niin liikelounaalle kuin juhlaillallisillekin.

26.5.2016 Terhi Joukainen, osastosihteeri, Tekonivelsairaala Coxa Oy


ToimistoSissien yhteistyökumppani

ToimistoSissien yhteistyökumppani
Lapland Hotels