ToimistoSissit ToimistoSissit

Lapland Hotels

17 ToimistoSissiä suosittelee

ToimistoSissien suositukset ja kommentit


Muutamia vuosia sitten järjestin joululounaan asiakkaillemme (noin 50-60 henkilöä) Tilaisuus onnistui erinomaisesti, ruoka maittavaa ja tuli paljon kiitoksia asiakkailta palvelusta ja tarjoilusta. Hyvä palvelu ja yhteistyö erinomaista. Hotellin aamiaistarjonta aivan huippuluokkaa. Suosittelen lämpimästi.

27.12.2019 Sinikka Marjakoski, projektiassistentti, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy


27.12.2019 Jaana Nuutinen, hallinnon assistentti, Suomen Talokeskus Oy


Paikka helposti löydettävissä, lähellä rautatieasemaa ja kokoustilat erinomaiset puhumattakaan tarjoiluista. Hotellihuoneet mukavat ja silmää ilahduttavat.

20.12.2019 Saila Leppinen, Sihteeri, Ikäinstituutin säätiö, hallinto


Löysin tämän hotellin Toimistosissien suositusten perusteella ja se oli täydellinen valinta osallistujien mielestä. Kyseessä oli kansainvälinen johtoryhmän kokous. Ikävä kyllä en itse päässyt käymään hotellissa ja koska kaikki oli miespuolisia osallistujia, heiltä en saanut mitään yksityiskohtaista erittelyä.

12.12.2019 Katja Angelis, hallinnon ja johdon assistentti, DEKRA Industrial Oy


Olen tutustunut Lapland Bulevardin ja Tampereen kokoustiloihin vuonna 2018 ja 2019 sekä jälkimmäisessä yöpynyt ja käynyt erikseen aamiaisella. Eksoottinen luksustunnelma, hienot sisustusmateriaalit, hyvät sängyt, keskeinen sijainti, erinomainen ruokatuote, ystävällinen ja aito palvelu, design-astiat ja -musiikki.

11.12.2019 Virpi Syvänne, Consultant, CGI Suomi Oy


Lapland Hotels Tampere Olen järjestänyt asiakkaillemme (noin 60 henkilöä) joululounastilaisuuden Laplandissa Tampereella, asiakkaat kiittelivät, ruoka hyvää ja tarjoilu pelasi hyvin. Myös pienempiä tilaisuuksia on järjestänyt ja kaikki on toiminut kiitettävästi.

3.12.2019 Sinikka Marjakoski, projektiassistentti, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy


Majoitamme vieraamme Tampereella aina ensisijaisesti Lapland Hotelsiin. Hotelli on viihtyisä ja palvelu aina loistavaa ja ystävällistä. Aamiainen ja kokoustarjoilut poikkeavat muiden ketjujen tarjonnasta positiivisesti ja keittiö käyttää paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita. Ulkomaalaisille hotelli on myös sopivan eksoottinen muttei sisustus on tehty hyvällä maulla eikä Lappi tule liikaa esiin.

27.5.2019 Hanna Varhelahti, Sales & Marketing Assistant, Sandvik Mining and Construction Oy


Lapland hotels Bulevardi Jos pitäisi majoittaa vieraita niin valitsisin Lapland hotels Bulevardin ihanat saunalliset huoneet. Hotelli on muutenkin viehättävä ja edustava.

14.5.2019 Ulla Mykkänen, tapahtumajärjestäjä, HEKO RY/ kerhotoiminta


Järjestin ryhmälle kahden päivän koulutuksen Tampereen Lapland hotellissa. Hotelli sai osallistujilta kiitosta hyvistä tiloista, sujuvasta palvelusta ja maukkaasta lounaasta.

9.5.2019 Anna Kuoso, Management Assistant, Nokian Tyres


Olin Toimistosissien pikkujoulussa Tampereella viikonloppuna. Yövyimme täällä. Mahtavat puitteet, huoneet olivat viihtyisät ja aamiainen todella hyvä. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia.

19.11.2018 Ritva Hyttinen, Johdon assistentti, Rakennuttajatoimisto valvontakonsultit Oy


ToimistoSissien matkalla 16.-17.11. yövyimme ylellisissä Lapland Hotelsin huoneissa. Tunnelma hotellissa oli suorastaan lumoava uniikkeja astioita, tummasävyistä sisustusta ja taustalla soivaa joikumusiikkia myöten. Loistava aamupala, tupsautin kuusenkerkkäjauhetta mysliin, kuin metsää olisin syönyt. Erittäin ystävällinen palvelu. Joogasauna kiinnostaisi. Tänne tulisin toistekin. Lämmin suositus myös kokousjärjestäjille, taatusti jotain erilaista kuten yläkerran viihtyisä lounge ja hyvä sijainti.

19.11.2018 Virpi Syvänne, Sales Assistant, CGI Suomi Oy


Yövyin Lapland Hotels Tampereella ja hotelli täytti kaikki odotukseni. Tunnelma hotellissa oli luotu pieniä yksityiskohtia myöten juurikin lappimaiseksi, jopa saippuan tuoksukin sopi hotellin tunnelmaan. Aamupalalla sain poromunakasta ja asiakaspalvelu tiskillä oli aurinkoista. Lämmin suositus.

19.11.2018 Lea-Ulla Hakola, Executive Assistant, Varian Medical Systems


Suosittelen lämpimästi Tampereen Lapland Hotelsin majoitusta: huoneet ovat tyylikkäät ja hiljaiset, aamiainen on upea sisältäen myös pohjoisen herkkuja. Hotellissa on miellyttävät ja tyylikkäät yleiset tilat sekä loistava palveluasenne henkilökunnalla.

13.8.2018 Tarja Laitinen, Legal Assistant, Realia Group


Järjestin päivän mittaisen koulutustilaisuuden Tampereen Lapland Hotelsissa yöpymisen kera. Hotelli on miellyttävä, huoneet mukavia. Järjestelyt sujuivat hyvin lukuisista hienosäätöä vaativista yhteydenotoista huolimatta. Lounas Ravintola Dabbalissa oli maittava ja sujui joustavasti. Aamiainen oli kattava ja sekin sujui hyvin. Kokousjärjestelyt toimivat hienosti, iltapäiväkahvi oli runsas.

26.10.2017 Marika Hellman-Viljanen, Asiantuntija, Finnvera Oyj


Uskomattoman hieno asenne koko henkilökunnalla. Suosittelen lämpimästi nauttimaan Laplanda hotelli Oulun keittiön antimista!

19.4.2017 Minna Mensonen, Assistant, Nokia Solutions and Networks


Osallistuin lokakuussa 2016 seminaariin Laplands Hotel Oulussa. Hotelli on äskettäin remontoitu ja tilat oli upeat. Kokoustilat ja ravintolatilat toimivat loistavasti. Huoneet oli sisustettu upeasti. Myös palvelu on erinomaista.

11.11.2016 Teija Kirjavainen, osastosihteeri, Itä-Suomen aluehallintovirasto, maistraattien ohja


Suosittelen lämpimästi Tampereelle avattua Lapland Hotellia. Ravintola Dabbal loihtii upeita herkkuja, tänne kannattaa tulla niin liikelounaalle kuin juhlaillallisillekin.

26.5.2016 Terhi Joukainen, osastosihteeri, Tekonivelsairaala Coxa Oy


ToimistoSissien yhteistyökumppani

ToimistoSissien yhteistyökumppani
Lapland Hotels