ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Projektien hallinta assistentin työssä 18.4.2023, Kirkkonummi

Ilmoittaudu koulutukseen

Assistentin työ on sirpaleista ja vaativaa, työpäivät täyttyvät isommista ja pienemmistä projekteista. Osallistumme muiden projekteihin ja olemme itse vastuussa omista projekteistamme. Pahimmillaan meillä on lukemattomia projekteja yhtä aikaa. Kuinka selvitä näistä?

Nyt kokoonnumme kollegojen kesken ottamaan oppia ja hakemaan uusia eväitä projektityön hallintaan. Päivän aikana käymme läpi hyvin käytännönläheisesti projektitoiminnan osa-alueet ja saat mukaasi konkreettisia työkaluja toimia osaavana projektiryhmän jäsenenä. ToimistoSissien projektikoulutuspäivä toteutetaan assistentin työn ja projektiosaamishaasteiden näkökulmasta aktiivisena ja vuorovaikutteisena oppimistapahtumana. Päivän aikana teemme myös harjoituksia. Koulutuspäivä antaa osaamista projektien tehokkaampaan ja strukturoidumpaan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Koulutuksen teemat

 • Miksi projekteja
 • Projektin kulku
 • Ideasta projektiksi
 • Projektiorganisaatio tehtävineen
 • Projektiehdotus
 • Projektin käynnistäminen
 • Projektisuunnitelma
 • Projektin vaiheistus ja ositus
 • Projektiohjaus
 • Riskien hallinta projekteissa
 • Projektin viestintä ja tiedottaminen
 • Projektin raportointi
 • Projektikokoukset
 • Projektin päättäminen
 • Projektin dokumentointi ja arkistointi

Edellisiin koulutuksiin osallistuneiden kollegojen kokemuksia

"Saimme kompaktin tietopaketin projektinhallinnan eri osa-alueista ja runsaasti vinkkejä, miten välttää projektityöskentelyn sudenkuoppia. Lailan käytännönläheinen esitystapa ja esimerkit elävästä elämästä tekivät esityksestä erittäin mielenkiintoisen. Suosittelen lämpimästi kurssia kaikille, assistentit ovat monessa mukana ja useiden tehtävien hoitaminen helpottuu, kun hyödynnämme saamiamme oppeja projektinhallinnasta. Kiitos Laila!"

"Käytännönläheinen ja hyödyllinen koulutus. Bonuksena kollegoiden jakamat kokemukset ja vinkit."

"Projektinhallintataidot ovat todella tärkeitä työelämässä. Uskon, että minulle on saamistani opeista paljon hyötyä."


Hinta

395.00 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.


Kouluttaja

Laila Takalo, Promovere Oy, on kokenut liiketoiminta-ja talousasioiden sekä assistenttityön kouluttaja ja kouluttanut ToimistoSissejäkin jo vuosia. Lue ToimistoSissi-kollegojen kokemuksia kouluttajasta.

Ohjelma ja aikataulu

klo 8.45 Kokoontuminen aamukahveille

 • Osallistujien esittäytyminen

klo 9.00 Koulutus

klo 11.45 Lounas

 • Tapahtumatila esittäytyy

klo 12.45 Koulutus

klo 14.15 Iltapäiväkahvit

klo 14.30 Koulutus

klo 16.00 Koulutuspäivä päättyy


Paikka

Kokous- ja kongressihotelli Majvik, Majvikintie 1, Masala.

Julkisilla pääset U-lähijunalla Masalaan. Junalla tuleville järjestyy autokyyti asemalta Majvikiin. Kävellen on matkaa 1,5 km, jos haluaa reippailla. Kirjaa ilmoittautuessasi "Muuta huomioitavaa" -kenttään, jos olet tulossa junalla. Katsotaan lähempänä koulutuksen aikatauluun sopivat lähijunat.


ToimistoSissit keräävät vinkkejä hyvistä yhteistyökumppaneista

ToimistoSissit kerää sivustolleen assistenttien arvostamien palveluntarjoajien verkostoa, jotta sinunkin on tapahtumia järjestäessäsi helppo löytää hyviä kontakteja ja yhteistyökumppaneita järjestämiisi kokouksiin, juhliin, virkistyspäiviin ym. Löydät kollegoiden suosittelemat palveluntarjoajat täältä. ToimistoSissien parnteriverkostoon ja heidän tarjontaansa pääset tutustumaan uutistaululta.

Tässä koulutuspäivässä pääset testaamaan itse paikan päällä Majvikin palveluita, tutustut tiloihin ja kuulet, kokouksiin ja yritystapahtumiin tarjolla olevista palveluista.

Sissi-kollegat suosittelevat Majvikia:

Majvik on ToimistoSissien jäsenten arvostama partneri, joka on kerännyt peräti 14 suositusta Sisseiltä.

"Toimivat seminaaritilat 70:lle tai vielä reilusti isommallekin joukolle. Siistit hotellihuoneet - merimaisema monissa huoneissa! Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä ja ripeää.
Paula Bäck, Executive Assistant, Orion Oyj

Katso kaikki ToimistoSissien kommentit Majvikista.

Onko sinulla hyviä kokemuksia Majvikin palveluista?

Käy lisäämässä kommenttisi Majvikin palveluista tästä. Tai onko sinulla vinkkejä ToimistoSisseille muista, hyvistä yhteistyökumppaneista. Lisää vinkkisi ToimistoSissien listoille tästä. Lisäämällä vinkin osallistut arvontaan. Ks. palkinnot


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Kokous- ja kongressihotelli Majvikin ja Promoveren kanssa.