ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Yksilö, yhteisö ja yrityskulttuuri - miltä näyttää assistentin rooli muuttuvassa työelämässä? 11.10.2022, verkossa

Ilmoittaudu

Solitan henkilöstöjohtaja Outi Sivonen julkaisi keväällä kirjan: Yrityskulttuurit murroksessa. Inhimillinen työelämä ei rakennu pelkällä itseohjautuvuudella. Kutsumme Outin kertomaan ToimistoSisseille työkulttuurien murroksesta ja käymään kanssamme keskustelua siitä, miten muutosvoimat näkyvät assistentin työssä.

Työelämässä puhutaan paljon itseohjautuvuudesta, mutta inhimillinen työelämä ei rakennu pelkästään sillä. Tarvitaan yhteisiä pelisääntöjä, toimintamalleja, puhetta ja tekoja rakentavan vuorovaikutuskulttuurin aikaansaamiseksi. Työyhteisö ei toimi, jos jokainen ajattelee vain itseään. Työyhteisön keskiössä toimivalla assistentilla on paljon hiljaista kokemustietoa ja erityinen rooli sekä mahdollisuus vaikuttaa yhteisön yhteistoimintaan.

Tule mukaan jakamaan havaintojasi, sparrailemaan oman yrityskulttuuriosaamisesi sanoittamista ja pohtimaan miten assistentti luo arvoa työyhteisössään.

Outi Sivosta haastattelee Leena Krekola, ToimistoSissien verkostojäsen ja Solita Oy:n kehittämissuunnittelija.

Agendalla

  • Toimivan työyhteisön rakennuspalikat
  • Miten jokainen voi lisätä omaa organisaatioymmärrystään, kohtaamisosaamistaan ja toimia kehittäjäroolissa?
  • Yhteisön kehittämisen tavat ja roolit

Keskusteluosuus:

  • Assistentin toimijaroolit yrityskulttuurin kehittäjänä
  • Millaista arvoa assistentti luo työyhteisölleen
  • Yksilön ja yhteisön tulevaisuustaidot

Tämä tilaisuus on osa seminaarikokonaisuutta Sinä - tulevaisuuden huippuassistentti, mutta voit osallistua ja ilmoittautua mukaan tähän, vaikka et olisi tulossa seminaariin.


Hinta

50.00 € + alv 24%

SissiPassilla tämä tilaisuus on maksuton. Muuten maksullinen. Jos olet ilmoittautunut mukaan seminaariin Sinä - tulevaisuuden huippuassistentti, tämä tilaisuus sisältyy seminaarilipun hintaan. Älä ilmoittaudu enää erikseen tähän. Seminaariosallistujana saat osallistumislinkin tähän tilaisuuteen lähempänä tapahtumaa.

SissiPassi tarjoaa pääsyn mielenkiintoisiin, ajankohtaista tietoa ja uusia näkökulmia tuoviin ammatillisiin tilaisuuksiin ja keskusteluihin. SissiPassi on hyvä investointi, hinnaltaan vain 80-150 € + alv 24 %/vuosi!
Tilaa SissiPassi


Asiantuntijana

Outi Sivonen on näkemyksellinen organisaatioiden ja työkulttuurien kehittäjä. Outin lähestymistapa monimutkaisiin aiheisiin on aito, konstailematon, käytännönläheinen ja oivalluttava. Outilla on pitkä kokemus pörssiyhtiöiden HR- ja kehittämistehtävistä sekä laajasti erilaisten yritysten henkilöstön kehittämisen konsultoinnista ja valmennuksesta. Tällä hetkellä Outi Sivonen toimii teknologia-, strategia- ja designyritys Solitan henkilöstöjohtajana.

Tilaa kirja ToimistoSissien koodilla

Tilaa kirja Yrityskulttuurit murroksessa (Alma Talent Oy, 2022) ToimistoSissien koodilla : YRITYSKULTT ja saat 20% alennusta

Ohjelma ja aikataulu

Klo 10.00-11.30 Yksilö, yhteisö ja yrityskulttuuri - miltä näyttää assistentin rooli muuttuvassa työelämässä?


Tilaisuus toteutetaan verkossa

Tähän tilaisuuteen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen.