ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!
Tulevaisuuden huippuassistentit -seminaari

Tämä ammatti-identiteettiä ja -itsetuntoa buustaavaa, rohkeutta ja näkökulmia tulevaan tuova seminaaripäivä on tehty sinulle, joka toimit organisaation assistenttiportaalla toimistotyön asiantuntijana.

Assistenttityön merkitys on vaikeasti mitattavissa. Avataan yhdessä assistenttityön rooleja ja tarkastellaan miten tukipalvelutehtävissä työskentelevät vaikuttavat työelämässä. Tälle työlle on tarvetta myös tulevaisuudessa, mutta miten työ muuttuu?

Seminaarista lähdet seuraavaan työpäivään voimaantuneena ja rohkeana ratkaisemaan eteesi tulevat haasteet. Olet oivaltanut asioita, jotka tekevät sinun työstäsi tärkeää!

tunnelmia ToimistoSissien 10-vuotisjuhlaseminaarista


Ohjelma ja aikataulu

11.10. Virittäytymistä aiheeseen: alustus ja keskustelua verkossa

Klo 10.00-11.30 Yksilö, yhteisö ja yrityskulttuuri / Outi Sivonen, Henkilöstöjohtaja, Solita Oy

Inhimillinen työelämä ei rakennu pelkällä itseohjautuvuudella. Tarvitaan yhteisiä pelisääntöjä, toimintamalleja, puhetta ja tekoja rakentavan vuorovaikutuskulttuurin aikaansaamiseksi. Työyhteisö ei toimi, jos jokainen ajattelee vain itseään. Millaisia tulevaisuuden taitoja meiltä kaikilta odotetaan jo nyt? Mitä tämä tarkoittaa assistentin työroolissa? ( Yrityskulttuurit murroksessa, 2022)

Tähän ennen seminaaripäivää ToimistoSissien järjestämään, verkossa pidettävään keskustelutilaisuuteen voit osallistua seminaarilipulla. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Saat osallistumislinkin lähempänä tilaisuutta. Outin alustus pyritään saamaan tallenteeksi ja toimittamaan jälkikäteen, jos et pääse tähän tilaisuuteen mukaan. Keskusteluosuutta ei tallenneta.

27.10. Seminaaripäivä VALOssa ja verkossa

Klo 13.00 Tilaisuuden avaus

Klo 13.20 Miksi tulevaisuudessakin tarvitaan assistentteja? / Reima Launonen, Filosofian akatemia

Klo 14.00 Case Vincit: Assistentin työ Great Place to work -palkitussa organisaatiossa/ Teemu Uotila, Vincit

Klo 14.40 Tauko ja kahvit

Klo 15.00 Aivovenyttely / Reidar Wasenius, Breaks Finland

Klo 15.20 Paneeli: Miksi assistentin työ on arvokasta?

Klo 16.10 Tee työstäsi unelmatyö / Riikka Pajunen, Montevista

Klo 16.55 Seminaarin päätössanat

Klo 17.00 Seminaariosuus päättyy

Tilaisuuden ohjelmaan ja aikatauluun voi tulla vielä muutoksia.


Mistä seminaarissa puhutaan?

Reima Launonen

Reima Launonen
Työelämän tutkija ja kehittäjä
Filosofian akatemia

Miksi tulevaisuudessakin on tarvetta assistenteille?

Tulevaisuuden työelämää ei rakenneta pelkän uuden teknologian varaan, vaan saumaton yhteistyö ja inhimillisen toimijuuden mahdollistaminen toimivat menestyksen reseptinä myös tulevaisuudessa. Lisäksi kun katsoo millaisia toiveita uudelle teknologialle asetetaan, niin nämä toiveet vastaavat asioita, joita assistentit tekevät organisaatiossa. Puheenvuorossa nostetaan esille tukipalveluiden merkitys arjen liimana, joka auttaa luomaan toimivat puitteet päivittäiselle tekemiselle. Hyvä assistentti tuottaa työntekijälle enemmän lisäarvoa kuin perinteinen pomo.


Teemu Uotila

Teemu Uotila
Chief Operations & Legal Officer
Vincit

Case Vincit: Assistentin työ Great Place to work -palkitussa organisaatiossa

Millaisia rooleja ja vastuita assistenteilla on Vincitillä? Millaista osaamista johto arvostaa ja mitä tulevaisuudessa tarvitaan? Vincit on tunnettu hyvästä yrityskulttuuristaan. Kuulemme, miten heillä motivoidaan henkilöstöä sekä Teemun vinkit yhteisöllisyyden rakentamiseen.


Riikka Pajunen

Riikka Pajunen
Työelämävalmentaja, Hyvinvointivalmentaja
Montevista

Tee työstäsi unelmatyö!

Mitä unelmatyöhön kuuluu sinulla? Mitä vahvuuksiasi haluat käyttää päivittäin? Miltä tuntuu mennä maanantaiaamuisin töihin - ja miten saat sen tuntumaan hyvältä? Ota haltuun positiivisen psykologian uusimmat opit oman työn kehittämiseen ja hyvinvointisi vahvistamiseen. Opit myös keinoja korjata työsi epäkohtia ratkaisukeskeisesti ja arvostavan vuorovaikutuksen tehokkain työkaluin.


Paneelikeskustelu: Miksi assistentin työ on arvokasta?

Lisätietoa tulossa.


Reidar Wasenius

Reidar Wasenius
Luova johtaja, Personal Brainer
Breaks Finland

Aivovenyttely

Seminaariamme juontaa yksi Suomen tunnetuimmista äänistä: Reidar Wasenius. Reidar vetää iltapäivän kahvitauon päätteeksi myös aivovenyttelyn, joka lisää henkistä joustavuutta ja luovuutta. Saamme samalla eväitä muuttuvassa arjessa jaksamiseen ja onnistumiseen. Ajatuksia herättävien tehtävien myötä pääsemme tekemään ja ajattelemaan asioita, joita emme koskaan ole tehneet tai ajatelleet aiemmin.


27.10. Seminaarijatkot VALOssa

Klo 17.00-19.00

Seminaarijatkot, joita ei kannata jättää väliin!

Kun seminaari päättyy, pääset keskustelemaan seminaarin herättämistä ajatuksista yhdessä muiden kanssa, sparrailemaan asioita ohjatusti pienryhmissä ja kuulemaan kollegoiden näkökulmaa assistenttityöhön. Mikä on kollegan supervoima, joka auttaa onnistumaan? Entä mikä sinun? Keskustelemme myös verkostoitumisesta ja sen merkityksestä assistentin työssä. Seminaarijatkot tarjoavat mielenkiintoisia keskusteluita uusien kollegatuttavuuksien kanssa. Jatkoilla on tarjolla salaattibuffet.

27.10. Jatkojen jatkot VALOssa majoittuville

Klo 19.00 -

Jää VALOon viettämään rentoa iltaa kanssamme. Pulahdetaan altaaseen ja virkistytään VALOn upealla wellness-osastolla, katolla. Vaihtoehtoisesti voit myös jäädä istumaan iltaa baariin.

Valo Hotel & Work Wellness area


Tapahtumapaikkana VALO Hotel & Work

Seminaaripaikaksi valikoitui monipuolinen ja upea VALO Hotel & Work, joka tarjoaa toimivat puitteet elämykselliselle seminaaripäivällemme. Katso virtuaalikuvat ja esittelyvideo.

Käytä hyödyksesi tilaisuus tutustua taloon ja sen mahdollisuuksiin. Osallistu seminaaria ennen järjestettävälle esittelykierrokselle ja jää yöksi sekä viettämään etätyöpäivää VALOssa perjantaina seminaaripäivän jälkeen.

Valo Hotel & Work

 

Jää yöksi ja jatka seminaaria etätyöpäivällä!

Irrottaudu työarjesta! Jää viettämään perjantaietäpäivää ja testaamaan samalla VALOn coworking-tiloja sekä huonetta, joka on muutettavissa yön jälkeen työhuoneeksi. Seminaariosallistujana saat tämän paketin ToimistoSissien erikoishintaan 70 €. Saat oman huoneen 27.10. klo 16 - 28.10. klo 12. Huoneen luovutettuasi voit jäädä vielä työskentelemään VALOn coworking-tiloihin. Hintaan sisältyy aamiainen ja wellness-sisäänpääsy.

Tämän paketin pääset varaamaan 27.9. alkaen.

Valo Hotel & Work Smart

 

Etkö pääse paikan päälle seminaariin?

Harmi, mutta ei huolta! UNIE Elevating Events avaa linjat seminaariin omalle työpisteellesi ja pääset seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaamme klo 13-17 sekä osallistumaan Airmeet-alustan kautta. Saat henkilökohtaisen osallistumislinkin tapahtumaan, kun ilmoittaudut etäosallistujaksi.

 

Valitse itsellesi sopiva tapa osallistua ja ilmoittaudu mukaan syksyn mielenkiintoisimpaan seminaariin!

Ilmoittaudu seminaariin klo 13-17 VALOssa Ilmoittaudu seminaariin + jatkoille klo 13-19 VALOssa Ilmoittaudu seminaariin klo 13-17 etäosallistujana

Aika:
27.10.2022 klo 13-17 + jatkot klo 17-19

Paikka:
VALO Hotel & Work
Mannerheihintie 109, Helsinki.

Hinnat:

"EARLYBIRD"
- 31.8.2022 saakka tai kun 50 lippua on myyyty. Ole nopea!

SEMINAARI LIVENÄ VALOSSA

 • 175 € + alv 24 % SissiPassilla
 • 195 € + alv 24 % ToimistoSissit
 • 250 € + alv 24 % muut

Hinta sisältää seminaariohjelman 27.10. klo 13-17 ja iltapäiväkahvit + mahdollisuuden osallistua verkkotilaisuuteen 11.10. Zoomissa.

Ilmoittaudu seminaariin VALOssa

SEMINAARI ETÄNÄ VERKOSSA

 • 160 € + alv 24 % SissiPassilla
 • 180 € + alv 24 % ToimistoSissit
 • 230 € + alv 24 % muut

Hinta sisältää henkilökohtaisen linkin verkon kautta Airmeet-alustalla seurattavaan seminaarin 27.10. klo 13-17 + mahdollisuuden osallistua verkkotilaisuuteen 11.10. Zoomissa.

Ilmoittaudu seminaariin etäosallistujana

SEMINAARI + JATKOT VALOSSA

 • 195 € + alv 24 % SissiPassilla
 • 215 € + alv 24 % ToimistoSissit
 • 250 € + alv 24 % muut

Hinta sisältää seminaariohjelman 27.10. klo 13-17, iltapäiväkahvit, jatkot klo 17-19 ja salaattibuffetin + mahdollisuuden osallistua verkkotilaisuuteen 11.10.

Ilmoittaudu seminaariin + jatkoille VALOssa

MAJOITUS + ETÄTYÖ -PAKETTI

 • 70 €

Paketti sisältää majoituksen 27.-28.10., aamiaisen, työpäivän Smart-huoneessa sekä coworking-tilat ja wellness-sisäänpääsyn. Paketti on varattavissa 27.9. alkaen.

Hinnat earlybirdin jälkeen:

SEMINAARI

 • 230 € + alv 24 % livenä ToimistoSissit
 • 215 € + alv 24 % etänä ToimistoSissit
 • 250 € + alv 24 % muut

SEMINAARI + JATKOT

 • 250 € + alv 24 % livenä VALOssa

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot:

Jos haluat osallistua tähän tilaisuuteen, ilmoittauduthan viimeistään 26.9. Siinä vaiheessa katsotaan tilaisuuden osallistujamäärä ja toteutus eli onko osallistujia riittävästi live- ja etäosallistumiseen.

Tilaisuuden voi peruuttaa 26.9.2022 saakka ilman kuluja. Peruutuksissa 27.9.-12.10. laskutetaan 50 % osallistumishinnasta. 13.10. jälkeen laskutetaan 100 % osallistumishinnasta. Osallistujaa voi vaihtaa, jos estyy itse pääsemästä paikan päälle. Live-seminaarilipun voi aina vaihtaa verkkoseminaarilippuun.


Tapahtuman tuotantotiimi