ToimistoSissit

Ilmoittaudu koulutuspäivään

Ilmoittaudu mukaan
2.4. mennessä



 

"Rehtipeli" ratkaisee hankalat tilanteet työyhteisössä

16.4.2015, Helsinki
Toimiva yhteistyö ja palaute ovat menestymisen edellytyksiä. Rehtipeli tehokas ja mukava tapa aktivoida tiimin jäsenet keskusteluun kehittämään yhteistyötä!

Lautapelit ovat monelle tuttuja jo lapsuudesta osaamista kehittävinä ja hauskoina toimintahetkinä ystävien kanssa. Mutta lautapeli voi olla myös avain työyhteisön kehittämiseen ja organisaation tutkimiseen. Niin kutsutut muotoilupelit tarjoavat väylän keskusteluun ja nostavat organisaation omat ajankohtaiset tarpeet esiin.

Rehtipeli (R) on työyhteisöä kehittävä menetelmä, joka aktivoi osallistujat keskustelemaan mm. työn iloista, yhteistyöstä, palautteen antamisesta ja vastaanottamisesta, työn tasapuolisesta jakamisesta ja arvostamisesta. Pelilaudalla maaliin pääsyn jälkeen aiheita käsitellään ohjaajan kanssa nk. World Cafe -tekniikalla. Valmennuspäivän päätteeksi organisaatiolla on yhteinen käsitys oman organisaation onnistumisista ja kipupisteistä sekä mahdollisesti sovittu toimenpide-ehdotukset aikatauluineen asioiden saattamiseksi haluttuun pisteeseen.

Rehtipeli soveltuu mm. organisaation tyky-päivän ohjelmaksi, sillä se on hauska ja viihdyttävä nostaen kuitenkin esiin käsiteltäväksi työyhteisön kehittämispisteitä. Lue lisää....

Toimistosissit järjestää nyt Rehtipeli-valmennuspäivän, jossa ei pureuduta niinkään yksittäisen yrityksen sisäisiin vuorovaikutushaasteisiin, vaan pelaamalla selvitämme mitkä asiat sihteeri tai assistentti kokee tärkeäksi toimiessaan yhteistyössä muiden työyhteisön jäsenien kanssa tai millaista palautetta omasta työstä kaivataan. Jakamalla kokemuksia saamme tukea toisiltamme sekä vinkkejä, miten taklata haasteet työyhteisön vuorovaikutustilanteissa.

Tule testaamaan peliä ja vie mukanasi työpaikallesi oivallukset työyhteisön vuorovaikutustilanteiden kehittämiseen!

Kouluttaja
Workshopin vetää Pirjo Kivistö, Karisma Konseptit. Pirjo on kokenut ja pidetty kouluttaja, jonka ammattitaito pohjautuu vankkaan kokemukseen koulutuksesta ja tapahtumamarkkinoinnista sekä pedagogiikasta. Tutustu Karisma Konseptin palveluihin

"Vahvuuteni organisaatioiden kehittämistyössä on henkilökohtainen, asiakkaiden tarpeisiin konkreettisella tasolla perehtyvä työskentely. Karisman palvelulupaus ”Intohimona osaava ja innostunut ihminen, joka haluaa olla osa aktiivista organisaatiota ja tuoda yhteiseen pöytään oman osaamisensa” kuvastaa hyvin tapaani toimia. Innostava ja kannustava ote omassa toimintatavassa antaa hyvää pohjaa asiakasyrityksemme henkilöstölle matkalle kohti omaa muutosta.".

Hinta

125 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Paikka

Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsinki

Kultsa   Kultsa
Tutustu Kulttuuritalon palveluihin!   Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Kulttuuritalon kanssa.

rehtipeli

ohjelma
Ohjelma

Klo 11.30 Startti iltapäivään lounaan merkeissä

  • Kulttuuritalo esittäytyy
  • tilakierros klo 12.15

Klo 12.30-16.00 Rehtipeli