ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

7 askelta kohti vahvempaa johdon assistentin työtä 9.-10.9.2022, Mathildedal

Ilmoittaudu koulutukseen

Toimitko johdon assistenttina? Mietitkö, miten voisit kehittää nykyistä rooliasi tai mihin suuntaan olisi luontevaa laajentaa omaa osaamista? Haluaisitko kehittää omasta työstäsi vielä vahvemmin unelmatyösi?

Omannäköisen työelämän haltuunotto ja oman assistenttityön kehittäminen edellyttävät rohkeutta, tukijoukkoja ja käytännön työkaluja. Muutos saattaa pelottaa, mutta parhaimmillaan se tuo uutta virtaa ja sopivia haasteita työelämään. Muutos on ennen kaikkea mahdollisuus ja assistentin roolin monipuolisuus on rikkaus, jota yritysten ei kannata jättää hyödyntämättä.

Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lähde pohtimaan omassa työssä ja uralla kehittymisen polkuja yhdessä muissa yrityksissä työskentelevien johdon assistenttien kanssa. Matkaamme johdon assistentin uralla johdattelee työelämävalmentaja Riikka Pajunen, Montevista Oy:stä. Valmennus järjestetään idyllisessä Mathildedalissa. Valmennuksen lisäksi virkistymme ja varaamme aikaa myös omalle hyvinvoinnille.

Mitä sinä saat?

  • Tunnistat unelmatyösi kivijalan: omat arvosi, vahvuutesi ja intohimosi
  • Teet mm. kiinnostuskartan ja vahvuuskartan
  • Saat rohkeutta ja uutta virtaa kehittää omaa työtäsi, työnkuvaasi sekä toimintatapojasi
  • Vahvistat itsesi johtamisen taitoja ja itsetuntemusta
  • Luot tärkeitä verkostoja muiden yritysten johdon assistentteihin
  • Pääset keskustelemaan samaa työtä tekevien kanssa, saat tukea ja uusia näkökulmia työhösi

Hinta

425.00 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan ja illallisen sekä laiturijoogan.

Majoitus

Hotel Mathildedal ja Mathildan Marina

  • 1 hh – 110 €/hlö/vrk
  • 2 hh – 150 €/vrk

Jos jäät yöksi, tee majoitusvaraus suoraan majoituspaikkaan. Hotellit ovat lähekkäin. Aamupalat sisältyvät hintaan.

Hotel Mathildedalin huoneet on sisustettu loft –tyyliin. Huoneissa on oma kylpyhuone, sadesuihku, taulutelevisio ja wi-fi. Varaukset: info@mathildedal.fi.

Mathildan Marinan huoneet on sisustettu merellisesti. Huoneissa on oma kylpyhuone, televisio ja wifi. Varaukset: info@mathildanmarina.fi

Varaukset koodilla: ”toimistosissit”.


Kouluttaja

Riikka Pajunen on kokenut yritys- ja hyvinvointivalmentaja ja opas omannäköiseen elämään. Hän rakastaa työskennellä sen eteen, että jokaisella olisi rohkeutta elää omannäköistä (työ)elämää hyvinvointia vahvistaen. Riikka tukee yrityksiä onnellisen työelämän luomisessa, inhimillisessä johtamisessa, stressinhallinnassa ja vuorovaikutustaidoissa sekä ihmisiä omannäköisen (työ)elämän luomisessa. Riikan valmennukset ovat mukaansatempaavia, innostavia ja käytännön työkaluja antavia. Riikka löysi oman unelmatyönsä ja perusti Montevista-yrityksensä työuupumuksen ansiosta ja uskoo kriisienkin olevan portteja omiin unelmiin.

Lisää aiheesta Riikan kirjoittamassa kirjassa: Omaa tehtävää etsimässä – löydä vahvuutesi ja intohimosi

Some:


Tarjolla myös uravalmennusryhmä

Jos haluat sukeltaa syvemmälle oman unelmatyösi löytämisessä, osallistu erilliseen valmentajamme Riikan uravalmennusryhmään. Tämä 3 kk kestävä ryhmävalmennus sopii kaikille, jotka kaipaavat tukea työnhaussa ja urahaasteissa. Lue lisää: 7 askelta unelmatyöhön - valmennusryhmä verkossa


Ohjelma ja aikataulu

9.9. PERJANTAI

klo 9.30 Kokoontuminen aamukahveille

  • Tutustuminen

klo 10.00-13.00 Koulutus

klo 13.00-14.00 Lounas ravintola Ruukin Krouvissa

klo 14.00-17.00 Koulutus (sis.iltapäiväkahvit)

klo 17.00-17.30 Ruukkiesittely, alueen historiasta ja nykypäivästä

klo 19.00 Illallinen ravintola Mathildan Marinassa

 

10.9. LAUANTAI

klo 8.30-9.30 Aamiainen majoituspaikassa

klo 9.45-10.45 Hoitola Kukkuvillan Laiturijoogaa. Ota mukaan mukavat säähän sopivat vaatteet ja jooga alusta/matto. Sateen sattuessa korvaava ohjelma sisätiloissa.

klo 11.00 check-out ja halukkaille omatoimista tutustumista Mathildedalin ruukkikylän palveluihin


Paikka

Hotel Mathildedal, Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal (Salo).

Hotel Mathildedal sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokaalla Mathildedalin Ruukkitehtaat -alueella eteläisessä Salossa. Vanhat tehdasrakennukset ja rouhean idyllinen miljöö luovat elämykselliset puitteet Mathildedalin matkailu- ja juhlapalveluille. Teijon kansallispuistossa voit kokea koko Suomen luonnon moninaisuuden minikoossa. Luontoa on vuosisatojen saatossa muovannut ruukkikylien teollinen toiminta.