ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Käytännön oppeja kokousten etäfasilitointiin 22.4.2020, verkkokoulutus

Ilmoittaudu

Fasilitointi ja etätilaisuudet ovat yhteistyön ytimessä, varsinkin näin etätyön aikaan. Fasilitointi on hieno sana, mutta mitä se on käytännössä? Se on toimivia kokouksia ja parempia palavereja, merkityksellistä yhdessä tekemistä ja sitoutumista yhteisiin päämääriin. Fasilitointi työtapana antaa rajoja ja raameja, mutta toisaalta luottaa osallistujien luovuuteen ja mahdollistaa paremman yhteistyön.

Tämä tilaisuus on jatkoa ToimistoSissien fasilitoinnin koulutussarjaan. Tästä koulutuksesta saat taitoja toimia kokousten, työpajojen ja projektien vetäjänä tai tukijana. Voit osallistua tähän koulutukseen, vaikka fasilitointi olisi sinulle ihan uusia asia. Käymme lyhyesti fasilitoinnin perusteet läpi ja loppuajan syvennymme aitoihin käytännön esimerkkeihin, joita keräämme mm. koulutukseen osallistuvilta ennakkotehtävällä. Luvassa on vuorovaikutteinen etävalmennus, jossa pääsemme tekemään ja oppimaan yhdessä. Osallistujien omat esimerkit sitovat opitun käytäntöön ja tuovat koulutukseen konkretiaa.

Mitä saat tästä koulutuksesta?

  • osaat rakentaa hyvän kokouksen tai työpajan verkkotilaisuutena etäyhteyksien yli ja soveltaen myös lähitilaisuuksissa
  • saat käytännön esimerkkien kautta varmuutta ja selkeyttä, mistä koostuu hyvä fasilitointi
  • koulutuksen sisällön rakentamiseen käytetään osallistujien aitoja tarpeita, valitut caset käydään läpi käytännönläheisesti sekä syntyneet materiaalit ovat osallistujien vapaasti käytettävissä valmennuksen jälkeen
  • voit ottaa käyttöön erilaisia fasilitointi- ja ryhmätyömenetelmiä omassa työssäsi, vaikka heti

Hinta

195 € + alv 24 %

Hinta sisältää verkkovalmennuksen.


Kouluttaja

Jani Turku, Ideapakka. Jani on Otaniemen kasvatteja ja toiminut ammattifasilitaattorina vuodesta 2010.

Ideapakka on kouluttajan ja valmentajan työkalu, joka kokoaa menetelmiä näppärästi mukana kulkevaan muotoon taskukirjaksi. Erilaisia Ideapakkoja löytyy kirjoittamisesta ja mindfulnessista palvelumuotoiluun ja fasilitointiin.

Ohjelma ja aikataulu

Klo 13.00-16.00 Koulutus


Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena

Tilaisuus toteutetaan Zoomilla. Voit osallistua myös suoraan selaimelta, jos sinulla ei ole Zoom-ohjelmaa. Ohjelmaa ei tarvitse asentaa laitteellesi. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan valmennukseen. Osallistuaksesi sinulla tulee olla käytössäsi laite, jossa on nettiyhteys. Suosittelemme osallistumaan valmennukseen tietokoneelta, sillä isommalta näytöltä on helpompi seurata koulutusta.

ToimistoSissit koulutus Käytännön oppeja kokousten etäfasilitointiin ToimistoSissit koulutus Käytännön oppeja kokousten etäfasilitointiin

Terveisiä edellisen kurssin osallistujilta! Pian ollaan koolla taas.


Toimintaperiaatteet ja peruutusehdot

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Ideapakan kanssa.