ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Virtuaalisen vaikuttamisen työpaja 11.11.2020, verkossa

Ilmoittaudu

Kohtaamiset ovat siirtyneet verkkoon ja vuorovaikutus käydään nyt pitkälti etäyhteyksin. Tämä on useimmille meistä uutta, joten on syytä opetella, miten voi lisätä kanssakäymisen miellyttävyyttä ja saada viestinsä vaikuttavasti perille etäyhteyksissä.

Tule mukaan tähän ToimistoSissien yhdessä CxO Professionalin vaikuttamisen ammattilaisen, Toni Hinkan, kanssa järjestettävään virtuaalisen vaikuttamisen työpajaan. Tässä valmennuksessa saat konkreettisia käytännön vinkkejä verkkoviestintään. Katsomme yhdessä, miltä me näytämme ja miten viestimme ruudulla ja mitä itse kukin meistä voisi parantaa, millaisia kuvakulmia olisi hyvä käyttää ja miten kameralle puhutaan. Saat hyviä vinkkejä, joilla pystyt heti muuttamaan vaikuttavuuttasi keskustelukumppaneihisi.

Opit, miten saat etäkokouksissa haluamasi viestit paremmin perille ja jäät ihmisten mieliin positiivisesti. Vaikuttavuustakuulla! Nämä jalostuneet vaikuttamistaitosi parantavat tuloksentekokykyäsi kaikissa kohtaamisissa toisten ihmisten kanssa työssä ja vapaa-aikana, etä- ja lähikontakteissa.

Teemat:

  • Miten aistimme, hermostomme ja aivomme arvioivat luotettavuutta?
  • Miten tämä muuttuu, kun olemme etäkokouksissa?
  • Case-esimerkkejä vaikuttavasta etäkokousviestinnästä ja välineistöstä eri budjeteilla.
  • Osallistujien esimerkkien pika-analyysi

Tunnin jälkeen olet tuplannut vaikuttavuutesi etäkokouksissa ja saat eväät oman vaikuttavuutesi systemaattiseen kehittämiseen!


ToimistoSissien tapahtumatarjonta on uudistunut

ToimistoSissien tapahtumissa keskitymme jatkossa ammatillisesti kehittäviin, keskustelua ja kokemusten vaihtoa tarjoaviin tilaisuuksiin sekä virkistäviin tapahtumiin, joiden yhteydessä pääsemme myös tutustumaan ja testaamaan palveluita ja olemaan mukana palvelutarjonnan kehittämisessä. Osa tilaisuuksista järjestetään verkossa tai niihin on mahdollista osallistua myös verkon kautta. SissiPassilla pääset kätevimmin ja useimmiten ilman maksua mukaan.

ToimistoSissien koulutukset eivät sisälly SissiPassiin, mutta tähän verkkovalmennukseen tarjotaan nyt mahdollisuus osallistua maksutta, kun tilaat SissiPassin. Laita Passi tilaukseen ja ilmoittaudu mukaan!


Hinta

50.00 € + alv 24%

Tämä tilaisuus on SissiPassilla maksuton.


Valmentaja

Toni Hinkka, vaikuttajavoimannostaja, CxO Professional. Tonin valmennus on monen huippujohtajan, vaikuttajan ja myyjän menestyksen takana. Tonin tiimeineen kehittämä CxO Vaikutusvoima™ -malli yhdistää ainutlaatuisesti tiedettä, vaikuttavuusmittausta ja käytännön harjoitteita. Mallin avulla kenestä tahansa voi tulla karismaattisempi.

"Voin lämpimästi suositella Tonin koulutuksia. Hänen ammattitaitonsa puhuessaan vuorovaikutuksesta, johtamisesta sekä tiimitaidoista ovat inspiroivia sekä herätteleviä. Toni on mentoroinnin ammattilainen. CxO Professionalin Mentor-koulutuksesta sain upeat opit ja vinkit mentorointiin. Näitä taitoja pystyn käyttämään niin työssäni kuin omassa elämässäni tulevaisuudessa. Tälläkin hetkellä vielä spraamme Tonin kanssa asioita aina silloin tällöin. Toni on myös vetänyt minulle ja kollegoilleni vuorovaikutusluennon. Sehän on todella tärkeää assistentti ammatissa. Suosittelen Tonia ja hänen oppejaan!"
Elina Husa, Johdon assistentti, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Ohjelma ja aikataulu

Klo 15.00-16.00 Virtuaalisen vaikuttamisen työpaja


Tilaisuus toteutetaan verkossa

Tähän tilaisuuteen sinun on mahdollista osallistua etänä omalta työpisteeltäsi mistä tahansa päin Suomea. Tarvitset vain tietokoneen, kännykän tai muun laitteen, jossa on nettiyhteys. Saat etukäteen sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen.


Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä CxO Professionalin kanssa.