ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

SissiMessut Eerikkilässä 28.8.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan

SissiMessuilla virkistyt ja verkostoidut! Saat uusia ideoita ja hyviä kontakteja!

Järjestätkö tapahtumia? SissiMessut on virkistävän erilainen tapahtuma, jossa tutustut kollegojen suosittelemiin palveluntarjoajiin, ToimistoSissien verkoston partnereihin. Saat hyviä kontakteja sekä ideoita tapahtumiin ja samalla pidät hauskaa yhdessä Sissi-kollegojen ja partnereitten kanssa.

SissiMessujen ideana on, että tutustut paremmin ideoiden ja palveluiden takana oleviin henkilöihin, yhdessä tekemisen kautta. Tapahtumaa on mukavampi järjestää tutun yhteyshenkilön kanssa!

Tällä kertaa SissiMessut vie meidät Eerikkilä Sport & Outdoor Resortiin. Bussimatka käytetään jo tehokkaasti hyödyksi, kun palveluntarjoajat esittäytyvät meille tiivistäen palvelunsa valttikortit. Perillä jatkamme ":Sissi-tentillä", jossa pääsemme tenttaamaan palveluntarjoajilta asioita, joihin ei löydy vastausta yritysten nettisivuilta ja he pääsevät vastavuoroisesti haastattelemaan meitä. Käymme myös yhdessä läpi kokemuksia ja casejä onnistuneista tapahtumista. Luvassa on antoisaa keskustelua, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia toistemme näkökulmista, tarpeista ja toiveista, jotta yhteistyö olisi jatkossa sujuvampaa.

Tenttien ja esittelyiden jälkeen unohdamme myyjän ja asiakkaan roolit ja heittäydymme yhdessä kisailuun, kun ohjelma jatkuu E. turnauksella. Luvassa on tiimihengen nostatusta hauskojen, leikkimielisten lajien parissa tiimeinä kisaillen. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja.

Varaa pian paikkasi virkistävän erilaisilta messuilta, jossa saat roppakaupalla uusia kontakteja kollegoihin ja kollegoiden suosittelemiin tapahtumakumppaneihin ToimistoSissien partneriverkostossa!

SissiMessut vuoden hauskin työpäivä! Katso video SissiMessuilla Tallinnassa.


Hinta

Tapahtuma on maksuton, mutta siihen on ilmoittauduttava ennakkoon.

Tämä tapahtuma on suunnattu tapahtumia järjestäville jäsenillemme ja osallistuminen edellyttää ennakkotehtävän täyttämistä. Osallistujalista sisältäen ennakkotehtävät ja yhteystiedot välitetään tapahtumassa mukana oleville kumppaneille. Ilmoittautuessasi tapahtumaan annat myös markkinointiluvan tapahtuman yhteistyökumppaneille.


Tapahtumassa esittäytyvät partnerit

Ohjelma ja alustava aikataulu

klo 13.00 Kivistön kyyti starttaa Helsingistä, Kiasmalta

  • partnereitten esittäytymiset

klo 14.30 Saapuminen Eerikkilään, välipala

  • Eerikkilän terveiset
  • osallistujat esittäytyvät
  • kokemusten jakoa onnistuneista tapahtumista
  • Sissi-tentti

klo 16.15 E. turnaus

klo 17.45 verkostoitumisillallinen

klo 19.00 bussi lähtee kohti Helsinkiä

klo 20.30 paluu Helsinkiin


Paikka

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, Urheiluopistontie 138, Eerikkilä, Tammela.
Yhteiskuljetus Sisseille ja partnereille Helsingistä, Kiasman pysäkiltä, Mannerheiminaukiolta

Eerikkilä respa Eerikkilä kokoustila Freckell

SissiMessujen kisailuja aiemmilta vuosilta

kisailua SissiMessuilla kisailua SissiMessuilla kisailua SissiMessuilla kisailua SissiMessuilla kisailua SissiMessuilla
Toimintaperiaatteet ja peruutusehdot