ToimistoSissit ToimistoSissit

Liity ilmaiseksi!

Jaetaan vinkkejä parhaista partnereista!

Liity verkostoon!

Mistä ideoita ja hyvät yhteistyökumppanit yritystilaisuuksiin?
- Hyödynnä kollegojen kokemukset!

ToimistoSissit on toimistoalan ammattilaisten, sihteerien ja assistenttien verkosto, joka on perustettu ammatillisen tiedon, kokemuksien ja vinkkien jakamiseen.

Järjestätkö yritystapahtumia? Sivuiltamme löydät todella kätevän työkalun tapahtumien järjestämiseen, TarjousHaavin, jonka kautta tavoitat nopeasti laajan verkoston tapahtuma-alan ammattilaisia. Voit etsiä mitä tahansa tapahtumaanne tarvitset ja löytää ideoita ja kontakteja, joita et itse olisi hoksannut edes ajatella. TarjousHaavi on maksuton ja kaikkien tapahtumia järjestävien käytössä. Lue lisää ja kokeile heti!

Oletko sihteeri, assistentti tai vastaavissa tehtävissä? Liity sinäkin mukaan jäsenmaksuttomaan toimistotyön ammattilaisten verkostoomme ja auta meitä missiossamme seuloa tapahtuma-alan palveluntarjoajien kirjavasta joukosta hyvällä palveluasenteella toimivat, luotettavat yhteistyökumppanit! Tämä aitoihin asiakaskokemuksiin perustuva lista suositelluista yhteistyökumppaneista on suureksi avuksi sinulle ja kaikille tapahtumiinsa yhteistyökumppaneita etsiville. Suosittelemalla erinomaisella palveluasenteella toimivia palveluntarjoajia autamme heitä menestymään ja kannustamme kaikkia palveluntarjoajia kehittymään ja tarjoamaan meille parasta palveluaan myös jatkossa.

Jos olet jo ToimistoSissien verkoston jäsen, kirjaudu tunnuksillasi jäsensivuille ja kirjaa mukaan vinkkisi tästä. Jos et ole vielä verkostossamme mukana, rekisteröidy ensin tästä.

Suosittelemalla osallistut arvontaan!

Arvonnassa 3.10.

Arvonnassa 31.10.