ToimistoSissit

Ilmoittaudu koulutuspäivään

Ilmoittaudu mukaan
26.3. mennessä

Ota kollegat mukaan ja kysy ryhmähintoja!



 

Tehoa työhön - läsnä arjessa ja työssä!

23.-24.4.2015, Padasjoki
Pyöriikö oravanpyörä ympärilläsi? Nyt painetaan jarrua! Karkotetaan pois kiire ja stressi.

Ota aikaa itsellesi. Lähde muiden sihteerien ja assistenttien kanssa purkamaan oravanpyörää. Opetellaan olemaan läsnä tässä ja nyt. Kun olet läsnä keskittyneenä tähän hetkeen, saat aikaan enemmän työssä ja arjessa tuntematta itseäsi kiireiseksi tai stressaantuneeksi. Välillä on syytä pysähtyä ja kirkastaa ajatukset, jotta pystymme taas kohdentamaan keskittymisemme siihen mitä teemme. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja priorisointikyky paranevat. Opetellaan keskittymään ja käyttämään työaika tehokkaammin. Imetään valmennuksesta itseemme energiaa ja voimia arkeen. Lue myös aiheeseen liittyvä Helsingin Sanomien artikkeli.

Tämä voimautumisen ja läsnäolon valmennus alkaa kiireettömällä saunaillalla kollegojen kanssa keskustellen ja toisiamme sparraten. Jäämme yöksi, jotta pääsemme ottamaan kunnolla arkeen etäisyyttä. Seuraava päivä on varattu valmennukselle. Aloitamme aamulla liikemeditaatiolla ja virittäytymällä läsnäolopäivään. Päivän aikana tutkiskelemme mm. ajatuksiamme, tunteitamme ja tuntemuksiamme. Teemme runsaasti läsnäoloharjoituksia, keskustelemme ja jaamme kokemuksia – kaikki vahvasti läsnä ollen, hiljaisuudesta nauttien ja toinen toisiltamme oppien. Varaa mukaan ulkoiluvaatteet. Sään salliessa osa valmennuksesta toteutetaan ulkoillen.

Meille varattu Villa Jolla on helmi Päijänteen rannalla, Kiuasniemi-huviloiden lippulaiva. Huvilasta avautuu hieno näkymä Päijänteen kansallispuistoon. Täydellisesti varusteltu designhuvila täyttää vaativimmankin yritysasiakkaan toiveet. Moderni mukavuus, erinomaiset kokousmahdollisuudet ja Suomen henkilökohtaisin palvelu. Villa Saunalla pääsemme viettämään rentouttavaa saunailtaa upean luonnon helmassa. Virkistystä tarjoaa ulkoporeallas.

Tässä tilaisuudessa yhdistyy ihanasti virkistys ja valmennus. Kiuasniemessä meitä odottaa upea luxusmökki! Ks. kuvagalleria

Kouluttaja

Kaija Pitkäniemi, Intuitivo Oy, on intuitiivinen Business Coach ja kouluttaja, jolle ihmisyys kokonaisuutena on tärkeää. Kansainväliset 15 vuotta matkailualalla, 10 vuotta IT-maailmassa ja viimeiset kaksi vuotta omassa yrityksessä ovat opettaneet paljon niin työelämästä kuin ihmisistäkin. Vaikka työasioista puhutaankin, ei ihmistä työn tekijänä voi sivuuttaa!

Kaijan vilpitön tahto on kannustaa ihmisiä olemaan enemmän tietoisia itsestään, arvoistaan ja unelmistaan sekä elämään niitä todeksi. Itsensä aito tunteminen, sydämen äänen kuuntelu ja rehellisyys itselle ovat parasta, mitä ihminen voi itselleen antaa. Tätä viestiä Kaija tuo esille niin yksilöcoachauksissa, tiimivalmennuksissa kuin blogikirjoituksissaan (www.intuitivo.fi, www.kollega.fi, www.arvokeskustelijat.fi).

Hinta

375 € + alv 24%

Majoitus 35 € (sis. alv) Majoitus maksetaan erikseen paikan päällä majoituspalvelun tarjoajalle.

Hinta sisältää torstai-illan illallisen, saunan ja paljun, perjantain valmennuksen, aamiaisen, lounaan sekä päivällisen ennen kotiinlähtöä. Menut inspiroidaan lähiruoasta. Nautimme siis varmasti ainakin jotain näistä: oman järven kalaa, naapurin omenoita tai paikallisen leipurin leipää. Majoitus on 2 hlön huoneissa Villa Jollassa ja Villa Saunalla, tarvittaessa muissa Kiuasniemen Villoissa.

Hintaan ei sisälly kuljetusta, mutta voisimme suunnitella tähän vaikkapa kimppakyytejä. Ilmoita Muuta huomioitavaa -kohdassa mahdollisuudestasi toimia kuskina tai kyytitarpeestasi.

Paikka

Kiuasniemi Villas, Kiuasniementie , Padasjoki.

Villa Jolla   Villa Jolla ulkokuva

Tutustu Kiuasniemi Villas palveluihin!   Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Kiuasniemi Villas kanssa. Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan kohteeseen.

assistentin taloushallinto

Päivän ohjelma
Ohjelma ja aikataulu

Torstai 23.4.

n. klo 18.00 saapuminen Kiuasniemeen
klo 18.30-20.00 illallinen
klo 20.00- saunomista, illan viettoa

Perjantai 24.4.

klo 9.00 aloitus aamiaisen merkeissä
  • liikemeditaatio ja harjoituksia
  • koulutusta, työkaluja työn tehostamiseen
klo 12.30 lounas ja kahvit
klo 13.30 koulutus jatkuu
klo 16.00 päivällinen
n. klo 17.00 kotiin lähtö