ToimistoSissit

Ilmoittaudu koulutuspäivään

Ilmoittaudu mukaan
31.1. mennessä

Ilmoita Muuta huomioitavaa -kentässä, jos osallistut vain koulutusosuuteen.

Ota kollegat mukaan ja kysy ryhmähintoja!



 

Assistenttina muuttuvassa organisaatiossa

14.4.2015, Espoo
Assistentti on oman alansa asiantuntija, varsinainen työpaikan SuperSissi! Nyt tuo korvaamaton työ on kriittisen muutoksen kohteena enemmän kuin koskaan. Mitä työnkuvan muutos käytännössä tarkoittaa ja mitä se vaatii? Tämän inspiroivan päivän aikana paitsi pohditaan assistentin muuttuvaa roolia monelta kantilta, niin saadaan myös eväitä uudenlaisten haasteiden selättämiseen sekä vuorovaikutustaitoihin. Oman asiantuntijuuden arvostaminen ja sen rohkea näkyväksi tuominen ovat assistentin arkea muuttuvassa organisaatiossa.

Monenlaiset harjoitukset pareittain ja pienryhmissä pitävät meidät osallistujat aktiivisina ja luovina koko valmennuspäivän ajan. Valmennus tuulettaa ajatuksia ja sallii niiden jakamisen sekä ilon oppia toinen toisiltamme. Päivän päätteeksi on jokaisella taskussaan vähintään yksi konkreettinen tehtävä, jonka hän toteuttaa matkallaan kohti uuden ajan assistenttia.

Tämä sama koulutus pidettiin syyskuussa 2014 ja se sai erittäin hyvää palautetta osallistujilta.

Kouluttaja

Kaija Pitkäniemi, Intuitivo Oy, on intuitiivinen Business Coach ja kouluttaja, jolle ihmisyys kokonaisuutena on tärkeää. Kansainväliset 15 vuotta matkailualalla, 10 vuotta IT-maailmassa ja viimeiset kaksi vuotta omassa yrityksessä ovat opettaneet paljon niin työelämästä kuin ihmisistäkin. Vaikka työasioista puhutaankin, ei ihmistä työn tekijänä voi sivuuttaa!

Kaijan vilpitön tahto on kannustaa ihmisiä olemaan enemmän tietoisia itsestään, arvoistaan ja unelmistaan sekä elämään niitä todeksi. Itsensä aito tunteminen, sydämen äänen kuuntelu ja rehellisyys itselle ovat parasta, mitä ihminen voi itselleen antaa. Tätä viestiä Kaija tuo esille niin yksilöcoachauksissa, tiimivalmennuksissa kuin blogikirjoituksissaan (www.intuitivo.fi, www.kollega.fi, www.arvokeskustelijat.fi).

Hinta

375 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit, oheisohjelman, lounaan, iltapäiväkahvit ja iltapalaa saunalla.

Paikka

Radisson Blu Hotel Espoo, Otaranta 2, Espoo.

kokoustila   rantasauna

Radisson Blu Hotel Espoon palveluihin!   Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Radisson Blu Hotel Espoon kanssa. Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan hotellin palveluihin.

FreeDigitalPhotos.net/Ambro

Päivän ohjelma
Koulutuspäivän ohjelma

klo 8.30 Aamukahvit ja orientoituminen päivän teemaan
klo 9.00 Koulutus

  • Tilannekatsaus assistentin monimuotoiseen toimeen
  • Vuorovaikutus ytimessä: 4 askelmaa tehokkaaseen vuoroin vaikuttamiseen sekä erilaiset Reagointitavat (Tasapainon Avaimet®)
klo 12.00 Lounas ja Radisson Blu Hotel Espoon esittely
klo 13.00 Koulutus
  • Assistentti 2.0 - Millainen on muuttuvan maailman päivitetty assistentti?
  • Oman asiantuntijuuden näkyväksi tekeminen
klo 14.30 Kahvitauko
klo 14.45 Yhteenveto ja ensimmäiset stepit kohti uutta
klo 16.00 Koulutusosuus päättyy, siirtyminen saunalle
klo 16.30-17.00 ohjattu vesijumppa altaalla
17.00-19.00 Vapaata aikaa saunoa ja viettää rentoa iltaa saunan loungessa ja ”parantaa maailmaa” kollegojen kanssa keskustellen.