ToimistoSissit

Ilmoittaudu koulutuspäivään

Ilmoittaudu mukaan
25.3. mennessä



 

Tunnista osaamisesi ja vahvuutesi sihteerin/assistentin työssä


8.4.2014, PK-seutu
Sihteerin tai assistentin työssä vastaat monenlaisista työtehtävistä. Tiedätkö millaisissa tehtävissä olet parhaimmillasi tai vastaavasti mitä osaamista sinun olisi hyvä kehittää tulevaisuuden työelämän haasteita ajatellen? Onko esimiehesi tietoinen osaamisestasi? Ehkä olisit valmis ottamaan vastaan myös uudenlaisia haasteita.

Päivä antaa eväitä oman osaamisen tiedostamiseen, vahvuuksien parempaan hyödyntämiseen ja ammatillisen kilpailukyvyn teroittamiseen. Asiaa lähestytään paitsi yksittäisen työntekijän, myös koko työyhteisön näkökulmasta. Parhaimmillaan työn sujuvuuteen löytyy uusia ratkaisuja ja työn mielekkyys sekä työhyvinvointi lisääntyvät.

Päivä sisältää tietoa, tekemistä, nostetta ja oivalluksia sopivassa suhteessa. Päivän päätteeksi jokainen laatii itselleen omannäköisen kehittymissuunnitelman, jossa huomioidaan myös tulevaisuuden muutoshaasteet.

Hinta

375 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit, lounaan ja aamu- ja iltapäiväkahvit.

Kouluttaja

Elina Arasola on osaamisen kehittäjä, oppimisen fasilitoija, innostaja ja ammatillisen kehittymisen asiantuntija. Osaamisen kehittäminen tavalla tai toisella on kuulunut työnkuvaansa yli 15 vuoden ajan. Sinä aikana hän on opettanut, coachannut ja kehittänyt lukuisia yksityishenkilöitä, korkeakouluopiskelijoita, yrittäjiä sekä yritysten työntekijöitä ja esimiehiä. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri ja aikuispedagogi, opiskellut mm. strategista henkilöstöjohtamista sekä ammatillista ura- ja opinto-ohjausta. Asiakashyöty, osallistaminen, lisäarvo-ajattelu, konstailemattomuus ja sparraava ote ovat Elinan koulutuksiin kuuluvia elementtejä.

Tutustu Ilona Tuotannon palveluihin   Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Ilona Tuotannon kanssa. Tutustu Ilona Tuotannon työhyvinvointi- ja koulutuspalveluihin tästä.
 
Paikka

Tilaisuus toteutetaan PK-seudulla. Paikka ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.


Osaava ja tehokas sihteeri

Päivän ohjelma
Päivän ohjelma

Klo 8.30 Ilmoittautuminen ja osallistujien esittäytymiset aamukahveilla

Klo 9.00-16.00 Tunnista osaamisesi ja vahvuutesi sihteerin/assistentin työssä

  • Mistä on kyse osaamislähtöisessä ajattelussa ja miten se liittyy sinuun?
  • Mitä on ”osaaminen”?
  • Miten kehität osaamistasi ja pysyt skarppina muuttuvassa toimintaympäristössä?
  • Missä olet hyvä?
  • Mitä sihteerin ja assistentin kuuluu osata? Mitä ei?
  • Miten, miksi ja missä tilanteissa kannattaa tuoda vahvuutensa esille?
  • Tunnetko potentiaalisi eli sen, mitä kaikkea voisit ja haluaisit osata?
  • Mikä on se työkokonaisuus, missä voit antaa parastasi ja koet osaavasi hyvin?
  • Yksilöllinen kehittymissuunnitelma