ToimistoSissit

Ilmoittaudu koulutuspäivään

Ilmoittaudu mukaan
22.4. mennessä

Ota kollegat mukaan ja kysy ryhmähintoja!



 

Palaute kuuluu kaikille

6.5.2014, Naantali
ToimistoSissit saivat esimakua Sirke Lohtaja-Ahosen palautevalmennuksesta syksyllä 2012 järjestämässämme seminaarissa. Sirken valmennus on innostavaa ja tarjoaa hyviä käytännön vinkkejä arjen vuorovaikutustilanteisiin. Seminaaripalautteesta voit lukea myös ToimistoSissien kommentteja Palaute kuuluu kaikille -valmennuksesta.

Sirkeä myös haastateltiin aiheesta Helsingin Sanomissa. Lue 19.1.2014 julkaistu artikkeli tästä

Annetaanko työpaikallasi tarpeeksi palautetta? Saatko palautetta myös työkavereiltasi? Onko palaute suoraa ja tarkkaa? Innostaako palaute – vai lannistaako?

Huipputiimissä annetaan viisi kertaa enemmän kannustavaa palautetta kuin korjaavaa. Kannustava palaute osoittaa, mikä on tehty oikein ja hyvin. Kannustus synnyttää työn iloa ja työn ilo innostuksen ilmapiirin.

Sihteerinä ja assistenttina voit vaikuttaa työpaikkasi palautekulttuuriin. Palautepyörän™ avulla käsittelet, haet ja annat palautetta oikeaan aikaan, oikealla tavalla ja oikeista asioista. Kun palautekäytännöistä sovitaan yhdessä, muutos onnistuu ja työpaikallesi syntyy kiitoksen ja kannustuksen kulttuuri.

Valmennuksen jälkeen

  • osaat antaa kannustavaa, innostavaa ja vaikuttavaa palautetta
  • rohkenet puuttua epäkohtiin ja huonoon käyttäytymiseen
  • tiedät, miten toimit roolimallina ja kuinka käynnistät palautekulttuurin muutoksen.
Kouluttaja

Sirke Lohtaja-Ahonen, Valmennus oy Liitos, FM,on viestintävalmentaja ja tietokirjailija, joka tekee viestinnästä innostavaa ja teksteistä selviä. Hän on työskennellyt 20 vuoden ajan yhteisöviestinnän alalla ensin tiedottajana, sitten viestintätoimiston perustajaosakkaana ja vetäjänä ja nyt valmentajana.

Tutustu Liitoksen valmennuksiin!

Sirken intohimo on kielen voima. Se näkyy hänen kirjoissaan Palaute kuuluu kaikille (Infor 2011), Tehoa työelämän viestintään (Sanoma Pro 2012) ja Suomalainen purjehdussanasto (Human Interest 2013).

Hinta

350 € + alv 24% (SissiPassilla 300 € + alv 24 %)

Hinta sisältää kuljetuksen, valmennuksen, materiaalit, oheisohjelman, lounaan ja iltapäiväkahvit, pientä evästä bussimatkoille.

Paikka

Naantalin Kylpylä Matkailijantie 2, Naantali.

kokoustila   Naantalin kylpylä allasosasto

Tilaisuus toteutetaan koulutusreissuna, johon yhdistetään virkistävä päivä Naantalin Kylpylässä. Testaamme tässä koulutuksessa matkalla Lehtimäki Tilausajojen kokousbussia ja käytämme menomatkan ajan hyväksemme koulutuksen merkeissä. Koulutus jatkuu perille päästyämme rennosti fatboy-kalustuksella varustellussa kokoustilassa

Tutustu Sunbornin palveluihin!
Tutustu Lehtimäen liikenteen palveluihin!   Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Naantalin Kylpylän ja Lehtimäki Tilausajojen kanssa.

Palaute kuuluu kaikille

Päivän ohjelma
Koulutuspäivän ohjelma

klo 8.00 Bussikuljetus lähtee Helsingistä

  • koulutusta bussimatkalla: Palaute kuuluu kaikille

klo 10.00 Saapuminen Naantalin kylpylään
klo 10.30-13.00 Koulutus jatkuu kokoustilassa
klo 13.00-14.00 Lounas
klo 14.00 Sissitreffit alkavat, tervetuloa mukaan paikalliset ToimistoSissien jäsenet!
klo 14.15-15.00 Naantalin ja Ruissalon Kylpylän esittely
klo 15.00-15.15 Have a break –taukojumppa kokoustilassa
klo 15.15-16.15 Kosmetologin luento kevätihon hoidosta, iltapäiväkahvit
klo 16.15-18.00 Vapaata aikaa: mahdollisuus kylpeä Naantali Span sauna- ja kylpyläosastolla, kuntosali tai omatoiminen kävelykierros Naantalin Vanhaan kaupunkiin tutustuen
klo 18.00 Bussi lähtee kohti Helsinkiä
klo 20.00 Paluu Helsinkiin