ToimistoSissit

Ilmoittaudu koulutuspäivään

Ilmoittaudu mukaan
30.9. mennessä



 

Kirjoita sähköposti, joka luetaan

14.10.2014, PK-seutu
- Tulossa uudelleen ohjelmaan 8.9.2015
Taitava kirjoittaja tekee asiastaan selvän ja kiinnostavan. Siksi hänen sähköpostinsa luetaan.

Onnistuneen sähköpostin laatija kertoo tärkeimmän ensin. Hän tietää, että lukija on kiinnostuneempi omista asioistaan kuin kirjoittajan asioista, minkä vuoksi hän osaa vetää lukijaa oikeasta narusta. Hän ei lähetä sähköposteja, joiden otsikko on Hei tai Huomio kaikki, vaan kiteyttää otsikkoon viestinsä ytimen.

Tule jakamaan ajatuksesi ja kokemuksesi muiden sihteerien ja assistenttien kanssa. Kun lähetät parhaat – tai pahimmat – kirjoittamasi tai saamasi sähköpostit kouluttajalle etukäteen, varmistat, että koulutuksessa pureudutaan sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Koulutuksen jälkeen

  • kerrot tärkeimmän otsikossa
  • palvelet lukijaa käyttämällä ABC-rakennetta
  • Saat lukijan toimimaan haluamallasi tavalla

Sirke on innostava kouluttaja ja tämä sähköpostikirjoittamisen koulutussisältö sai hyvää palautetta viime syksynä tilaisuuteen osallistuneilta ToimistoSisseiltä käytännönläheisestä otteestaan sekä konkreettisista vinkeistään. Siksi otamme tämän nyt uudelleen ohjelmaamme.

"Suosittelen Kirjoita sähköposti, joka luetaan -kurssia kaikille sihteereille ja assistenteille – meidän lähettämät sähköpostit todellakin tulisi lukea! Kolmen tunnin koulutus oli hyvin vuorovaikutteinen ja Sirke Lohtaja-Ahonen innostava. Hyvä fiilis tarttui osallistujiin jo koulutuksen alkumetreillä ja mielenkiintoista aihetta olisi voinut käsitellä kokonaisen päivän."
Annina Ylitalo, Johdon assistentti, Aalto-yliopisto

"Vetäjä hyvä, asiansaosaava ja innostava. Ainoa päivän miinus, että se loppui liian lyhyeen, voisi hyvin olla koko päivän koulutus. Kaikkien assitenttien must-koulutus."
Riitta Taari, Tutkimussihteeri, Helsingin yliopisto

"Erinomainen kouluttaja, selkeä, järjestelmällinen, sai osallistujat aktiivisesti mukaan, käytti osallistujien omia viestejä malleina. Suosittelen ehdottomasti, jokaiselle varmasti hyötyä!"
Taina Paro, Executive Assistant, Indufor Oy

Kouluttaja

Sirke Lohtaja-Ahonen, Valmennus oy Liitos, FM,on viestintävalmentaja ja tietokirjailija, joka tekee viestinnästä innostavaa ja teksteistä selviä. Hän on työskennellyt 20 vuoden ajan yhteisöviestinnän alalla ensin tiedottajana, sitten viestintätoimiston perustajaosakkaana ja vetäjänä ja nyt valmentajana. Sirken intohimo on kielen voima. Se näkyy hänen kirjoissaan Palaute kuuluu kaikille (Infor 2011), Tehoa työelämän viestintään (Sanoma Pro 2012) ja Suomalainen purjehdussanasto (Human Interest 2013).

Human Interest

Hinta

250 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit ja lounaan.

Paikka

Radisson Blu Hotel Espoo, Otaranta 2, Espoo.

kokoustila   lobby

Radisson Blu Hotel Espoon palveluihin!   Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Radisson Blu Hotel Espoon kanssa. Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan hotellin palveluihin.

Kirjoita sähköposti, joka luetaan

Päivän ohjelma
Koulutuspäivän ohjelma

Klo 12.00 Päivän startti lounaan merkeissä

  • tilapartneri esittäytyy
  • osallistujien esittäytymismiskierros

Klo 13.00-16.00 Kirjoita sähköposti, joka luetaan

  • Osu otsikolla
  • Suoraan asiaan
  • Kohteliaasti ja kiertelemättä
  • Linkitys vai liitetiedosto?