ToimistoSissit

Ilmoittaudu koulutuspäivään

Ilmoittaudu mukaan
11.2. mennessä



 

Vaikuttava ja selkeä esitysgrafiikka


25.2.2014, Helsinki
Oletko joskus nähnyt puuduttavan PowerPoint-esityksen? Miltä omat PowerPoint-toteutuksesi näyttävät? Oletko vaikuttunut konsertissa tai teatteriproduktiossa käytetystä esitysgrafiikasta? Haluaisitko omiin esityksiisi lisää vaikuttavuutta ja selkeyttä?

Tule oppimaan, kuinka viimeistelet yrityksenne esitysgrafiikat. Harjoittelemme yhdessä visuaalisia keinoja, jolla otat neukkarin screenin ja videotykin tehokaaseen ja uudenlaiseen käyttöön. Esitysgrafiikalla on mahdollisuus luoda tilaisuuksiin toivottua tunnelmaa, sen lisäksi, että ne välittävät halutun informaation. Koulutuksessa käydään läpi, kuinka tämä onnistuu PowerPoint-ohjelmaa hyödyntämällä. Perehdymme siihen, kuinka tekstien, kuvien ja diojen liike sekä värit vaikuttavat viestien välittymiseen.

Opettelemme myös, kuinka Powerpoint-diat voi siirtää halutessaan Prezi-ohjelmaan ja perehdymme esimerkinomaisesti tämän ohjelman mahdollisuuksiin visualisoida tieto ikään kuin kartaksi, jolla zuumauksen kautta siirrymme aiheesta toiseen.

Koulutukseen kannattaa ottaa mukaan kannettava tietokone, mutta se ei ole pakollista. Jos käytössäsi on kone, pääset testaamaan ja harjoittelemaan koulutuksessa läpi käytäviä tekniikoita koulutuksen aikana.

Hinta

250 € + alv 24%

Hinta sisältää valmennuksen, materiaalit, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Kouluttaja

Heli Nurmi on artenomi, HSO-sihteeri ja opettaja, joka sihteerin työssä kehittyneen erityisosaamisen myötä on työskennellyt näyttävien videoprojisointien suunnittelijana ja toteuttajan eri puolilla Suomea.

Miraklo Visual

Paikka

KlausK, Bulevardi 2/4, Helsinki.

kokoustila Stage 2   Livingroom 2

Tutustu KlausK:n palveluihin!   Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä KlausK:n kanssa. Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan KlausK:n palveluihin.

Vaikuttava ja selkeä esitysgrafiikka

Päivän ohjelma
Koulutuspäivän ohjelma

Klo 12.00 Päivän startti lounaan merkeissä

  • KlausK esittäytyy
  • osallistujien esittäytymismiskierros

Klo 13.00-16.30 Vaikuttava ja selkeä esitysgrafiikka – vinkkejä assistenteille yrityksen esitysgrafiikan viimeistelyyn

  • liikkeen vaikutus
  • värin vaikutus
  • PowerPointin muokkaus ohjelmaa monipuolisesti hyödyntäen
  • Prezin plussat esitystyökaluna
  • katsaus isojen tapahtumien esitygrafiikkaan toteuttamiseen